Легка атлетика: чемпіонат України у приміщенні

Ще одне сумське “золото”.

Протягом двох днів у сумському манежі тривав чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні серед юніорів. Сьогодні «золоту» медаль в скарбничку збірної додав Ярослав Демченко. Цього разу у бігові на 200 метрів.

Закривали другий змагальний день і чемпіонат в цілому естафетами 4х200 метрів. У юніорок сумська четвірка – Катерина Стадник, Анна Цибульник, Анна Мельник та Вікторія Луніка у своєму забігу фінішну стрічку перетнули другим. А у підсумковому протоколі сумський квартет на четвертому місці. Команді Львівщини, яка здобула «бронзу», наші дівчата програли 72 сотих секунди.

Закрили чемпіонат естафетою у юніорів. Сумщину у третьому забігові представляли Максим Штакін та три ОлександраКарпенко, Погорілко та Гринь. У заключному забігу чемпіонату сумчани перетнули фінішну стрічку третіми. При цьому щоб піднятися на п’єдестал пошани хлопцям забракло двадцять одної сотої секунди. Саме на стільки їх випередила у першому забігу команда Тернопільської області.

У підсумку збірна команда Сумщини посіла шосте місце у заліку областей. У змаганнях семиборців вихованець білопільської спортшколи імені Юрія Білонога Дмитро Жаровський посів восьме місце.