Міні-футбол: кубок м.Охтирка

14-ть команд розіграли “Кубок м.Охтирка” з міні-футболу.

Про це повідомляє сайт ФФСО.

Стартував турнір зі стадії 1/8-мої фіналу. На цьому етапі турніру “Метеор” з рахунком 1:4 поступився першій команлі “ОНПР”. Після нічийного (4:4) основного часу матчу “Барвіха” у серії пенальті перемогла “ОНПР-2”. Матч “Спартак” – “Укроп” завершився з рахунком 4:3. “Гвардієць” з рахунком 10:5 обіграв “Таксі-777”.  З рахунком 3:2 завершився поєдинок “Ветеран” – “Лідер”. “Темп” та “Гусинка” не виявили переможця у основний час матчу (4:4), а у серії післяматчевих пенальті футбольна Фортуна була на боці гравців “Гусинки”.

Прихільність богині удачі була не тривалою – у чвертфіналі “Гусинка” з рахунком 1:5 програла “Барвісі”. “Колос” пропустив три “сухих” м’ячі від “Тайфуна-ДСНС””. “Ветеран” з рахунком 10:7 обіграв “Спартак”. “Гвардієць” з рахунком 2:3 поступився “ОНПР”.

Матч 1/2-гої фіналу “Барвіха” – “Тайфун-ДСНС” завершився з рахунком 7:1. У іншому півфіналі “Ветеран” з рахуном 3:7 програв “ОНПР”.

У матчі за третє місце “Тайфун-ДСНС” поступився “Ветерану” з рахунком 1:4. З рахунком 4:0 команда “ОНПР” святкувала перемогу над “Барвіхою” у “золотому” матчі турніру.

Кращим бомбардиром турніру став Антон Сікун (“ОНПР”), кращим воротарем визнано Руслана Горобця (“Барвіха”), кращим гравцем турніру – Богдана Єсипа (“Ветеран”).