Футбол.

Дитячо-юнацька футбольна ліга України.

“Барса гратиме з “Динамо” та “Шахтарем”.

 

У Будинку футболу відбулося засідання Виконкому ДЮФЛУ. Під час роботи виконкому було затверджено підсумки минулого сезону та за пропозицією Дирекції ДЮФЛУ сформовано групи на сезон-2018/2019.

У вищій лізі ДЮФЛУ (тут грають команди U-17 (2002 р.н.), U-16 (2003 р.н.), U-15 (2004 р.н.), U-14 (2005 р.н.) цього сезону cпочатку команди зіграють між собою у два кола, а потім, як і в минулому сезоні, по чотири кращі команди з кожної групи у плей-офф розіграють путівки до фінального турніру.

У першій лізі ДЮФЛУ, де клуби грають командами у двох вікових категоріях (U-15 та U-17), цього сезону сформовано не вісім, а дев’ять груп. Попередньо вирішено, що найкращі вісім переможців груп у плей-офф посперечаються за чотири путівки до фінального турніру.

Що стосується турніру серед юніорів (U-19) у першій лізі, то по дві кращі команди з кожної групи у плей-офф визначать чотирьох учасників фінального турніру.

У групі «2» вищої ліги суперниками сумської «Барси» будуть «Шахтар» (Донецьк), «Динамо» (Київ), «ДЮСШ-15» (Київ), «Локомотив» (Київ), «Дніпро» (Дніпро), «УФК» (Дніпро), «Чорноморець» (Одеса), «ДЮФШ ФК «Ворскла» (Плтава), «УФК-Олімпік» (Харків),

У першій лізі у групі «1» зіграють «КДЮСШ «Суми». Суперниками юних «містян» будуть ФК «Мрія-ЮФК» (Куп’янськ), «ХТЗ» (Харків), «Арена» (Харків), «Майстер м’яча» (Харків), «ДВУОР ім. С.Бубки» (Бахмут), «Авангард» (Краматорськ), «ЛІФКС» (Кремінна), «Молодь» (Полтава), «ДЮСШ ім. Горпинка» (Полтава).

У групі «8» Сумщину представлятимуть конотопська «ДЮСШ ім.Маміашвілі» і сумський «ОЛІСП «Барса». В цій же групі зіграють «Чайка» (Вишгород), «Діназ» (Вишгород), «Рубін» (Пісківка), «Колос» (Ковалівка), ЦС «Фаворит» (Бориспіль), «КДЮСШ «Чемпіон» (Київ), «Ніка» (Київ), «ДЮСШ-1» (Київ).

У турнірі команд U-19 знов зіграє сумська «Барса». Сумчани потрапили до четвертої групи. Разом з ними тут зіграють «Авангард» (Краматорськ), «ДВУОР ім. С.Бубки» (Бахмут), «СК Дніпро-1» (Дніпро), «СК-Дніпро-1-Борисфен» (Дніпро), «УФК-Олімпік» (Харків), «Арена» (Харків), «Кобра» (Харків).