Футбол.

Кубок області.

На футбольних полях Сумщини стартував розіграш кубку області.

 

Турнір розпочався зі стадії ¼-тої фіналу. Хто зустрівся у чвертьфінальних матчах і хто пройшов далі – знає Олександр Качанов.

Уже на першому етапі кубкових перегонів жереб звів на полі двох представників Сумського району – у Северинівці місцевий «Колос» приймав верхнєсироватський «LS Group». Рахунок у матчі відкрили господарі – на шостій хвилині відзначився Юрій Жулін. Але вели у рахунку северинівці менше десяти хвилин – на 14-тій Максим Мисловський відновив «статус кво». Потім двічі «вистрілив» його партнер по команді – від 39-тої хвилини, і до свистка на перерву інший Максим – Стадник – оформив дубль. Перевагу у два забитих «LS Group» не втримав – на 67-й хвилині матчу Євген Мороз скоротив відставання до мінімуму, а за десять хвилин Жулін, оформивши дубль, перевів гру у додатковий час. Рахунок 3:3 тримався до 115-тої хвилини цього матчу. А за п’ять хвилин до завершення другого екстра-тайму удар Руслана Пісного приніс гостям путівку у півфінал кубкового турніру.

В інших чвертьфінальних матчах «Україна-Токарі» мінімально (1:0) перемогла глухівський «Велетень»; білопільський «Авангард» 328G4131 програв першій команді футбольного клубу «Тростянець» (1:3), а краснопільській «Явір» – другій (1:2).

Кубок області

¼ фіналу

«Україна-Токарі» 1:0 ФК ТОВ «Велетень» (Глухів)

«Явір» (Краснопілля) 1:2 ФК «Тростянець»-2

«Аграрник-Авангард» (Білопілля) 1:3 ФК «Тростянець»

«Колос» (Северинівка) 3:3 (дод. час 0:1) «LS Group» (В.Сироватка)

Таким чином, у півфінал виходять два представники Сумського району – «Україна-Токарі» та «LS Group» – та дві команди Тростянця.  Жеребкування 1/2-гої фіналу відбудеться у вівторок, 7-го серпня, о 12-тій годині у приміщенні федерації футболу Сумської області.