Дзюдо.

Збірна  України.

В “Конча-Заспі” відбулась тренерська рада

 

Повернувшись з Мінська після закінчення міжнародного тренувального табору «Going for Gold», державний, головний та старші тренери збірної команди разом з особистими тренерами провідних спортсменів національної збірної зібрались сьогодні у олімпійському центрі «Конча-Заспа». Про це повідомляє сайт ФДУ. Основні питання порядку денного – затвердження складів збірних команд на три офіційних заходи міжнародного календаря: чемпіонат світу, чемпіонат Європи серед юніорів та ІІІ літні Юнацькі Олімпійські ігри.

Проаналізувавши виступи на чемпіонаті Європи, турнірах «Гран Прі», «Великий Шолом» та Континентальних Кубках протягом року, врахувавши об’єктивні причини їх невиконання деякими спортсменами, тренерська рада одноголосно затвердила склад команди для участі у чемпіонаті світу, що відбудеться з 20 по 27 вересня 2018 року у м. Баку (Азербайджан). До неї увійшли сумчанин Артем Хомула (вк 73 кг), випускник СумДУ Кеджау Ньябалі (вк 90 кг).

До складу команди для участі у командному чемпіонаті світу (мікст) увійшли Артем Хомула, Кеджау Ньябалі, студентка Глухівського педуніверситету Марія Скора (вк 57 кг).

Тренерська рада також одноголосно прийняла пропозицію особистих тренерів щодо участі у індивідуальних змаганнях Марії Скорої за рахунок позабюджетних коштів.

За результатами участі у Кубках Європи серед юніорів, враховуючи звернення особистих тренерів щодо включення спортсменів за рахунок позабюджетних коштів, тренерська рада проголосувала за склад юніорської збірної для участі у чемпіонаті Європи U21, що відбудеться 13-16 вересня 2018 року у м. Софія (Болгарія). До неї увійшли студенти СумДУ Гєворг Манукян (вк 73 кг) і Анастасія Антіпіна (вк 63 кг), Дмитро Цюх (вк 81 кг).