Хокей на траві.

XV міжнародний дитячий турнір з хокею на траві “Кубок ЕКО-продукт 2018”.

У Сумах змагались дівчата і хлопці 2005-2006 р.н.

Світлина від Сдюшора Динамо.

фото: ФБ СДЮШОР “Динамо”

П’ять команд хлопців і вісім дівчат змагались на полі хокейного стадіону у дитячому парку “Казка” у Сумах. Свою майстерність демонстрували юні хокеїсти з Сум, Шостки, Коростеня, Бердичевського району та білоруського Мінську.

У хлопців перемогу в підсумку святкувала команда “Старт” (Бердичівський район). “Срібло” до Коростеня увезли  хокеїсти “Політехніка”. Шосткінська “Барса” здобула “бронзу”. На четвертому та п’ятому місцях завершили турнір ХК “Мінськ” та сумські “Козаки”.

Дівоче “золото” здобули підопічні Олени Свистюр – команда “Торнадо”. “Срібло” у мінчанок, а “бронза” у “Сумчаночки” (тренер Наталія Ткач). Нижче у підсумковій турнірній таблиці розташувались сумські команди «ОДЮСШ», «Україночка», «Смайли», «Strong girls» та СДЮШОР «Динамо-2004» (як грала поза конкурсом).

Кращим нападаючим турніру (у хлопців) визнаний Євген Петренко (КДЮСШ «Барса»).  Відзнаку кращого захисника (серед дівчат) отримала Дар’я Гладнєва («Сумчаночка»). Крашим гравцем турніру (серед дівочих команд) стала Марія Бардакова (“Торнадо”). Крім того організатори відзначили кращих гравців у складі кожної команди-учасниці.