Бокс.

Турнір пам’яті Андрія Реути.

У «Олімпі» вшанували пам’ять захисника України.

У Сумах в спортивному комплексі «Олімп» відбувся боксерський турнір пам’яті Андрія Реути – сумського бійця, який загинув, обороняючи Україну.

Турнір зібрав близько 100 спортсменів віком від 10 до 15 років з різних міст України.

За підсумками трьох днів змагань переможцями стали сумчани Захар Дахно, Євген Коренєв, Данііл Нестерко, Ілля Зайченко, Павло Сроліков і Денис Кузьменко, глухівчани Сергій Єремін, Микита Кукелка, Богдан Рева та Сергій Побережник, представники лебединської школи боксу Костянтин Верхов, Ростислав Прокопович, Денис Заплюсвічка та Олег Михайленко, Максим Зайкін з Тростянця, Андрій Постол з Бурині, охтирчани Віталій Залавський, Данііл Залавський і Влад Колесник, харків’янин Микита Прокопенко, Данііл Кущ з Ніжина, спортсмен з міста Заводське Полтавської області Сергій Лесик та боксери з Калинівки – Влад Лісовий, Тарас Кім і Володимир Єременко.

Нагороду «За волю до перемоги» отримав Денис Болбот, у номінації «Краща техніка і тактика» переміг Данііл Нестерко, а кращим боксером став Микита Кукелка.

Андрій Реута був одним з добровольців батальйону «Донбас». Воював під Іловайськом і став одним з небагатьох, хто увійшов до штурмової групи «Донбас», яка брала участь у боях під Вуглегірськом, де сумчанин й загинув.