Футбол.

Чемпіонат України серед студентів.

Конференція «Центр-Південь».

Матчі другого туру чемпіонату України з футболу серед студентів зіграли сумські команди.

 

Команда «СумДУ» завдяки голу Дмитра Ігумнова, який той забив в середині другого тайму, на виїзді перемогла одеський футбольний клуб «Юнга-Морська Академія».

 

На виїзді грала і інша сумська студентська команда – «Альянс-Снау». «Аграрії» завітали в гості до «КНТЕУ-Меркурій» з Києва. Вже на шостій хвилині матчі сумчани повели в рахунку після влучного удару Володимира Стрельченка. На тридцять восьмій хвилині гри господарі забили у відповідь – відзначився Владислав Труський . Цей гол виявився останнім і цій зустрічі.

 

В турнірній таблиці конференції «Центр-Південь» лідирують сумські «політехніки» – в активі команди максимум можливих очок після двох ігор. На другому місці йде «Альянс-СНАУ» – чотири пункти після двох матчів.

 

# Команда I В Н П М О
1 СумДУ 2 2 0 0 3 0 6
2 Альянс-СНАУ 2 1 1 0 2 1 4
3 Легпром-КНУТД 2 0 1 1 1 2 1
4 КПУ-Спартак 2 0 1 1 1 3 1
5 СК КНТЕУ-Меркурій 1 0 1 0 1 1 1
6 ФК Юнга-Морська академія 1 0 0 1 0 1 0

 

В матчі третього туру «Альянс-СНАУ» 17-го жовтня прийматиме одеситів з «Юнга-Морська Академія». Гра на полі спортивного комплексу аграрного університету розпочнеться о 13:00. «СумДУ» свій поєдинок проти столичного «ЛегПрому» зіграє в Ірпені. Матч розпочнеться о 14-тій. Сумське дербі між «Альянсом-СНАУ» та «СумДУ» заплановане на 26-те жовтня.