Футбол.

Чемпіонат України.

І ліга: збірна туру.

Портал Sport Arena традиційно називає символічну збірну чергового туру в Першій лізі сезону-2017/18. До «топ 11» чергового туру потрапили двоє «нафтовиків»

ВОРОТАР – РОМАН ДАНКОВИЧ (НАФТОВИК-УКРНАФТА)

Розгадати загадку Арсеналу поки не вдається нікому в Першій лізі, тому на матч проти лідера кожен зобов’язаний налаштовуватися з потрійним увагою. Те, що омолодить охтирський колектив дав бій киянам і відстояв домашню нічию, показує, що Нафтовик-Укрнафта уважно вивчив суперника і зміг його зв’язати. А воротар господарів Данкович зробив кілька сейвів, нейтралізувавши забійний вихід Батальський і впевнено зігравши на лінії.

ПРАВИЙ ЗАХИСНИК – ДЕНИС ФАВОРОВ (ДЕСНА)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ЗАХИСНИК – ДМИТРО ПОПЄЛОВ (ЖЕМЧУЖИНА)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ЗАХИСНИК – СЕРГІЙ ЛЮБЧАК (БАЛКАНИ)

ЛІВИЙ ЗАХИСНИК – ДМИТРО УЛЬЯНОВ (АВАНГАРД)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПІВЗАХИСНИК – В’ЯЧЕСЛАВ ПІДНЕБЕННИЙ (НАФТОВИК-УКРНАФТА)

Відзначаємо, що Нафтовик-Укрнафта відмінно впорався з організацією гри проти самої збалансованої команди сезону. Арсенал зазвичай відрізняється повною перевагою в центральному блоці, але на цей раз охтирчани добре вели гру, а ключовим гравцем в їх побудовах був Піднебенний. Він вів розпасовку в центрі поля, виступав організатором перших фаз атак і сам пристрілювався до чужих воріт (одного разу був особливо близький до успіху, завдаючи фірмовий прицільний удар).

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПІВЗАХИСНИК – ОЛЕКСАНДР ВЕДМІДЬ (ВОЛИНЬ)

ПРАВИЙ ПІВЗАХИСНИК – ВІТАЛІЙ СОБКО (АВАНГАРД)

ЛІВИЙ ПІВЗАХИСНИК – ВЛАДИСЛАВ КЛИМЕНКО (ІНГУЛЕЦЬ)

НАПАДНИК – ВОЛОДИМИР ЛИСЕНКО (КОЛОС)

НАПАДНИК – АНАТОЛІЙ ДІДЕНКО (ЖЕМЧУЖИНА)

 

ТРЕНЕР ТУРУ – ОЛЕКСАНДР РЯБОКОНЬ (ДЕСНА)

 

ГЕРОЙ ТУРУ – ДЕНИС ФАВОРОВ (ДЕСНА)