Спорт у громадах.

Кращі з кращих.

У Сумах за звання кращої змагались збірні команди об’єднаних територіальних громад.

У Сумах за спринням СОО ФСТ “Колос” відбулось культурно-спортивне свято «Краща спортивна громада Сумщини» серед збірних команд об’єднаних територіальних громад.

“На змагання прибули десять збірних команд територіальних громад. Всього близько двохсот чоловік. Змагались у міні-футболі, перетягуванні канату, гирьовому спорті, дартсі, стрибках в мішках, перекатуванні колеса і метанні гирь» – говорить голова СОО ФСТ «Колос» Євген Зюзь.

У спортивних змаганнях, які приймав спортивний комплекс Аграрного університету, змагались збірні команди Краснопільської, Миколаївської, Недригайлівської, Боромлянської, Березівської, Бездрицької, Нижньосировотської, Грунської та Миропильської громад, які представляли Тростянецький, Білопільський, Сумський, Охтирський, Недригайлівський та Краснопільський райони.

Представники останнього – команда з Краснопілля – святкували перемогу у загальнокомандному заліку. Тріумфатори змагань стали кращими у змаганнях із міні-футболу і стрибках у мішках і «срібними» у вправі з колесом. Друге загальнокомандне місце посіла збірна Боромлянської  громади Тростянецького району, а третє – Березівської з Глухівщини.