Футбол.

Чемпіонат України: І ліга, збірна туру.

Інтернет-портал «Sport Arena» назвав символічну збірну стартового туру в Першій лізі сезону 2017/18.

У топ-11 туру включені двоє гравців ПФК «Суми»: Владислав Бобров отримав номінацію «Центральний захисник», Олександр Лебеденко -« Центральний півзахисник».

ВОРОТАР – МАКСИМ КУЧИНСЬКИЙ (ФК ПОЛТАВА)

ПРАВИЙ ЗАХИСНИК – ВОЛОДИМИР ЗАСТАВНИЙ (РУХ)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ЗАХИСНИК – ВІТАЛІЙ ПАВЛОВ (ІНГУЛЕЦЬ)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ЗАХИСНИК – ВЛАДИСЛАВ БОБРОВ (ПФК СУМИ)

Охтирчани навіть з втратою братів Пасічів, Лозового, Сондея і Арвеладзе зберегли боєздатність – вони провели достатньо небезпечних атак, щоб розраховувати на успіх, проте самовідданість команди з обласного центру наперед долю зустрічі. Особливо хочеться відзначити Боброва: в попередній команді він не так часто грав в основі, а тут в дебюті отримав повноваження в центрі оборони і чудово відіграв у своїй зоні. Виграв багато боротьби, перехопив безліч подач, встигав з підстраховкою, адже суперники багато атакували через лівий фланг оборони гостей, і там універсалу Богачеву потрібна була допомога.

ЛІВИЙ ЗАХИСНИК – ВАСИЛЬ БІЛИЙ (РУХ)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПІВЗАХИСНИК – ОЛЕКСАНДР ЛЕБЕДЕНКО (ПФК СУМИ)

Важка битва в півзахисті дербі Сумщини – це справжнє випробування для команди гостей, яка значно більше оновила склад. Якби не повернення клубної легенди Лебеденка, сумчанам в Охтирці було б зовсім туго. Олександр відзначився великою мобільністю, видав кілька дивовижних передач і плідно відпрацював в центрі поля.

ПРАВИЙ ПІВЗАХИСНИК – ЄГОР КАРТУШОВ (ДЕСНА)

ПІД НАПАДНИКОМ – МИХАЙЛО ШЕСТАКОВ (ЖЕМЧУЖИНА)

ЛІВИЙ ПІВЗАХИСНИК – ЛЕВАН КОШАДЗЕ (ЧЕРКАСЬКИЙ ДНІПРО)

НАПАДНИК – СЕРГІЙ КРАВЧЕНКО (ГЕЛІОС)

НАПАДНИК – ОЛЕКСАНДР АКІМЕНКО (ІНГУЛЕЦЬ)

 

ТРЕНЕР ТУРУ – РУСЛАН МОСТОВИЙ (РУХ)

 

ГЕРОЙ ТУРУ – ЛЕВАН КОШАДЗЕ (ЧЕРКАСЬКИЙ ДНІПРО)

 

Нагадаємо, «Джокером туру» «Sport Arena» назвав «містянина» Артура Каськова. Саме його гол приніс перемогу «Сумам» в матчі проти «Нафтовика-Укрнафти».