Легка атлетика.

Чемпіонат України з естафетного бігу.

est

Команда Сумської області в Києві посіла перша командне місце на чемпіонаті України з естафетного бігу.

В естафет 4х800 метрів у чоловіків «срібло» здобула сумська четвірка ЛИСЕНКО Андрій,  БАБИЧ Микола,  МАСЛО Владислав,  ОЖІЙОВ Костянтин.

На дистанції 4х100 метрів у юніорок «золото» здобули ТИТАРЕНКО Аліна,  ЦИБУЛЬНИК Анна,  КОСЕНКО Дарина,  МАСЛЮК Дарина. «Золотим» вийшов і забіг у юніорів в якому за Сумщину бігли ВОЛИНЕЦЬ Андрій,  РЕВЕРА Максим,  НІКОНЕНКО Антон,  ДЕМЧЕНКО Ярослав. Трете «золото» на цій дистанції у категорії «Молодь жінки» здобули МАСЛЮК Дарина,  МУЧАРОВА Євгенія,  ЛУНІКА Вікторія,  ШИШНЯК Анастасія. Не відстала від земляків і четвірка «молодь чоловіки» СЕРГІЄНКО Олексій,  ПОЗДНЯКОВ Олексій,  ТЮТЮННИКОВ Михайло,  ТРИТЯК Станіслав які на дистанції 4*100 оформили золотий «покер» для команди області. П’яте «золото» команді області на цих дистанції принесли чоловіки – СТОРОЖ Юрій,  БУТРИМ Віталій,  СУПРУН Володимир,  КОРЖ Віталій.

На дистанції 4х400 метрів (молодь жінки) сумчанки ГАЛАК Олена,  ЦИБУЛЬНИК Анна,  ЛУНІКА Вікторія,  МУЧАРОВА Євгенія фінішували зі срібним часом. Золото серед молоді у чоловіків здобули сумчани СЕРГІЄНКО Олексій,  САВОСТЬЯН Федір,  СЛІЗЧЕНКО Антон,  СТОРОЖ Юрій. Подвоїли «золотий запас» команди області на цій дистанції чоловіки БУТРИМ Віталій,  ДЕМЧЕНКО Ярослав,  ТЮТЮННИКОВ Михайло,  ПОЗДНЯКОВ Олексій.