Футбол.

Чемпіонат України (І ліга): збірна туру.

UPL-1liga32

Sport Arena традиційно називає символічну збірну 32-го туру Першої ліги сезону 2016/17. В ній один «містянин», двоє «нафтовиків» і тренер охтирської команди.

ВОРОТАР – ОЛЕКСАНДР ЛИТВИНЕНКО (ПФК СУМИ)

Будь-яке очко для сумчан на вагу золота, адже команда щосили намагається зберегти першолігову прописку, але при цьому відразу три основні захисники господарів пропускали 32-й тур через перебір карток. Нічия з одним з лідерів, Геліосом, в ситуації, що склалася – на кшталт подвигу. Величезний внесок в цей результат вніс воротар сумчан. Литвиненко був надійний, безпомилково вступав в гру і кілька разів виручив господарів.

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ЗАХИСНИК – НИКИТА ТКАЧЬОВ (ІНГУЛЕЦЬ)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ЗАХИСНИК – ОЛЕГ ТАРАСЕНКО (ЧЕРКАСЬКИЙ ДНІПРО)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ЗАХИСНИК – МАКСИМ МАКСИМЕНКО (ДЕСНА)

ОПОРНИЙ ПІВЗАХИСНИК – ЄВГЕН ЗАПОРОЖЕЦЬ (ІНГУЛЕЦЬ)

ПРАВИЙ ПІВЗАХИСНИК – ДЕНИС КОЖАНОВ (ІЛЛІЧІВЕЦЬ)

АТАКУЮЧИЙ ПІВЗАХИСНИК – ЄВГЕН ЛОЗОВИЙ (НАФТОВИК-УКРНАФТА)

Епічний матч охтирчан, які просто приголомшили Верес двома ранніми голами. Величезну роль в цьому відіграла відмінна координація дій групи атаки Нафтовика-Укрнафти. Лозовий, Сондей і брати Пасічи, здавалося, розуміли один одного без слів, а своєчасні передачі розрізали оборону рівнян при високій швидкості атак. Лозовий брав участь і в першій результативною комбінації (вдалий підігравання на глибині лівого флангу), а другу атаку завершив голом сам. Неодноразово розганяв перспективні атаки своєї команди і міг забивати ще.

АТАКУЮЧИЙ ПІВЗАХИСНИК – ДЕНИС СКЕПСЬКИЙ (ЧЕРКАСЬКИЙ ДНІПРО)

ЛІВИЙ ПІВЗАХИСНИК – ЄВГЕН ПАСІЧ (НАФТОВИК-УКРНАФТА)

Сольний виступ Євгена настільки яскраве, що навіть при наявності героя туру Кожанова ми ставимо Пасіч в збірну туру. Саме він відкрив рахунок, а вже незабаром зробив все для голи Лозового. На високій швидкості, з хорошим володінням м’ячем і інтуїтивним відчуттям атакуючого балансу, Євген Пасіч став найяскравішим гравцем матчу, що завершився головною сенсацією туру.

НАПАДНИК – ВІКТОР БЕРКО (МФК МИКОЛАЇВ)

НАПАДНИК – МИКОЛА АГАПОВ (АВАНГАРД)

 

ТРЕНЕР ТУРУ – ВОЛОДИМИР КНИШ (НАФТОВИК-УКРНАФТА)

Охтирчани не тільки поквитались з Вересом за поразку в першому колі, але і внесли істотний внесок у розв’язку одного з головних питань сезону – медальній гонки. Наставник «нафтовиків» в черговий раз вдало перебудував тактику і вгадав із замінами в рамках планової ротації складу. Таким чином, його команда виявилася свіже і швидше за суперників і приголомшила їх двома ранніми голами, які рівняни не змогли відіграти.

 

ГЕРОЙ ТУРУ – ДЕНИС КОЖАНОВ (ІЛЛІЧІВЕЦЬ).