Футбол.

Чемпіонат України (І ліга): збірна туру.

UPL-1liga27

Sport Arena називає символічну збірну чергового туру в Першій лізі сезону 2016/17. В «топ-11» два «містянина» і «нафтовик».

ВОРОТАР – ОЛЕКСАНДР ЛИТВИНЕНКО (ПФК СУМИ)

«Десна» взимку істотно посилила свій атакуючий потенціал – але знову оступилася в матчі з сумчанами, яких не зуміла обіграти в першому колі, а зараз повторила тодішній результат – 0:0. Звичайно, це був не найкращий поєдинок «Десни», але загроз воротам гостей вистачало. Литвиненко намертво взяв удар Фаворова з пенальті, потім відбив підступний низовий удар Коваленка, а також справлявся з небезпечними подачами від Арвеладзе співтовариші.

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ЗАХИСНИК – ОЛЕГ БОРОДАЙ (ФК ПОЛТАВА)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ЗАХИСНИК – БОГДАН СУХОДУБ (ПФК СУМИ)

Оборона – це найкраще, що є у сумчан, так що практично в кожному турі тут є кого виділяти. На цей раз – Суходуб. Молодий захисник не обійшовся без помилок, але навіть їх компенсував цупкістю і самовіддачею. Богдан створив хороший дует зі Стеценком, а також здорово взаємодіяв з Литвиненком, часто опиняючись останнім редутів для нападників перед воротарем.

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ЗАХИСНИК – ОЛЕКСАНДР МЕДВЕДЄВ (ІНГУЛЕЦЬ)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПІВЗАХИСНИК – ІГОР ЛУЦЕНКО (ГЕЛИОС)

ПРАВИЙ ПІВЗАХИСНИК – ОЛЕКСІЙ МОЙСЕЄНКО (ГІРНИК-СПОРТ)

АТАКУЮЧИЙ ПІВЗАХИНИК – СЕРГІЙ ЗАГИНАЙЛОВ (НАФТОВИК-УКРНАФТА)

Граючи з глибини, Загинайлов здорово використовував свої гарні ігрові якості. Він підтримував атаки, не раз беручи участь в комбінаціях. Загрожував воротам сам (відзначимо, що кілька раз Сергій дуже здорово підключався на подачі). У підсумку забив прямим ударом зі штрафного – і саме цей матч вирішив долю протистояння з його колишньою командою – МФК «Миколаїв».

АТАКУЮЧИЙ ПІВЗАХИНИК – РУСЛАН КИСІЛЬ (ІЛЛІЧІВЕЦЬ)

ЛІВИЙ ПІВЗАХИСНИК – МАРАТ ДАУДОВ(АВАНГАРД)

НАПАДНИК – СЕРГІЙ ДЯЧУК (ГІРНИК-СПОРТ)

 

ТРЕНЕР ТУРУ – ОЛЕКСАНДР СЕВІДОВ (ІЛЛІЧІВЕЦЬ)

ГЕРОЙ ТУРУ – ОЛЕКСІЙ МОЙСЕЄНКО (ГІРНИК-СПОРТ)