Легка атлетика.

Orlen Warsaw Marathon.

Lashyn

Переможною для українців стала дистанція 10 км серед чоловіків в рамках Варшавського марафону. Про це повідомляє сайт ФЛАУ.

Уродженець Сумщини Дмитро Лашин переміг на ній з результатом 29.02 хв, залишивши в одній і двох секундах позаду кенійців Джоеля Майна Мвангі і Домініка Маілу Мусиімі відповідно. Олександр Матвійчук замкнув шістку найсильніших (29.53 хв).

 «Суперників у мене тут було п’ятеро: 3 кенійця, поляк і співвітчизник Саша Матвійчук. Усі дуже сильні і претендували на перші місця», – розповів Лашин журналістам «Жорсткої атлетики». А щодо підготовки і мети на цей сезон додав: «У мене була проблема, я довго не міг нормально тренуватися в повну силу. Останній місяць вдалося зробити хороші тренування,  але не очікував, що пробіжу тут добре. Це був контрольний старт перед чемпіонатом України. Він показав, що я добре готовий. Я дуже радий, що форма гарна. Попереду Кубок Європи. Мета цього сезону для мене – набрати максимальну форму, щоб отримати медаль Кубка Європи з бігу на 10 000 метрів у Мінську».