Футбол.

Чемпіонат України (І ліга): збірна туру.

UPL-1liga21

Sport Arena називає символічну збірну чергового туру в Першій лізі сезону 2016/2017. До «топ-11» включені «містянин» і «нафтовик».

 

ВОРОТАР – ВОЛОДИМИР КРИНСЬКИЙ (ФК ПОЛТАВА)

 

ПРАВИЙ ЗАХИСНИК – ОЛЕКСІЙ МАЙДАНЕВИЧ (АРСЕНАЛ-КИЇВ)

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ЗАХИСНИК – РОМАН МИРОШНИК (АВАНГАРД)

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ЗАХИСНИК – МАКСИМ КОСТЮЧЕНКО (АРСЕНАЛ-КИЇВ)

 

ЛІВИЙ ЗАХИСНИК – ОЛЕГ СИНЕГУБ (ЧЕРКАСЬКИЙ ДНІПРО)

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПІВЗАХИСНИК – ОЛЕКСАНДР ПОЗДЄЄВ (КОЛОС)

 

ПРАВИЙ ПІВЗАХИСНИК – ЄГОР КАРТУШОВ (ДЕСНА)

 

АТАКУЮЧИЙ ПІВЗАХИСНИК – ВЛАДИСЛАВ НАСІБУЛІН (ФК ПОЛТАВА)

 

ЛІВИЙ ПІВЗАХИСНИК – СЕРГІЙ АЛЕКСАНОВ (МФК МИКОЛАЇВ)

 

НАПАДНИК – ОЛЕКСАНДР ЯРОВЕНКО (ПФК СУМИ)

Чи бувають кращі дебюти? Навряд чи. Яровенко-молодший в Тернополі просто розірвав оборону господарів-муніципалів. Кожен ривок Олександра таїв небезпеку. Він постійно був в пошуку м’яча. Заробив і реалізував пенальті, відкривши рахунок. Чудовим ударом знову вивів свою команду вперед. Працював попереду, тому не обмежився двома діями. Підняв планку очікувань, тим більше, що по такому складному полі гравцеві, давно не грав на першоліговому рівні, було подвійно складно.

 

НАПАДНИК – КОСТЯНТИН ЧЕРНІЙ (НАФТОВИК-УКРНАФТА)

Перший тайм матчу проти «Гірника-Спорт» – один з найяскравіших для охтирської команди. У господарів виходило якщо не все, то багато що. А особисто Черній настільки здорово виглядав попереду, що кожна його поява турбувало оборону горішнеплавненцев. Перший гол «нафтовиків» – результат того, що Черній здорово зорієнтувався при стандарті. Другий став можливий завдяки просто чудовому ввезенню Костянтина на Сондея. Міг форвард-гренадер забивати і ще. Це дуже хороша новина для Книша, команда якого дуже сподівалася на внутрішні резерви в контексті посилення атаки.

 

ТРЕНЕР ТУРУ – ОЛЕКСАНДР РЯБОКОНЬ (ДЕСНА)