Футзал.

Відкритий чемпіонат м.Суми (І ліга). Анонс.

IMG_7760

28 січня 2017 року на майданчику спортивного комплексу педуінверситету стартує друге коло в першій лізі відкритого чемпіонату обласного центру. Матчі 12-го туру анонсує сайт федерації футзалу міста Суми.

О 14:00 другу частину сезону відкриють «Паритет» та “Хлібодар-2” (аутсайдер турніру та наразі третя команда чемпіонату). В першому колі «Паритет» обіграв команду зі Степанівки з рахунком 6:4.

О 15:00 тур продовжиться матчем «Натон» (Постольне/Лікарське) – «Космос» (Сад). Об’єднана команда Постольного та Лікарського йде на дев’ятому місці, команда з передмістя Сум розташувалась в таблиці сходинкою вище. В першому колі «Натон» поступився супернику з рахунком 5:6.

О 16:00 на майданчик вийдуть п’ята та сьома команди турніру – «Gold Auto» та “Рух-Ін Тайм”. Перший матч команд в сезоні завершився перемогою «Gold Auto» з мінімальною перевагою – 6:5.

«Food Center» та «Інваспорт» (друга та шоста команди чемпіонських перегонів) розпочнуть зясовувати футбольні відносини о 17:00. Це буде перша зустріч команд на майданчику, так як на матч першого туру «Інваспорт» не зібрався.

О 18:00 ігровий день закриватимуть “Сучасник” (який нині йде на четвертому місці) та “Агросвіт” з Білопілля (лідер чемпіонату). Ці команди відкривали сезон 2016/17 і тоді білопільці перемогли «сучасників» з рахунком 5:3.