Футзал.

Відкритий чемпіонат м.Суми (І ліга). Анонс.

img_0891

17 грудня команди першої ліги зіграють на майданчику СК СДПУ матчі шостого туру. Ігри анонсує сайт федерації футзалу м.Суми.

Відкриють тур 14:00 третя та сьому команди сезону – «Хлібодар-2» та «Рух-Ін Тайм». Номінальні господарі матчу в попередньому турі перемогли «Gold Auto» (6:2), «гості» — програли «Агросвіту» (3:11)

О 15:00 тур продовжиться матчем «Агросвіт» (Білопілля) — «Космос» (Сад). Команда з Білопілля в турнірній таблиці посідає перше місце, з Саду – восьме. В матчі п’ятого туру «Космос» програв «Універсалу» (1:3)

Матчі «Хлібодар-2» — «Рух-Ін Тайм» та «Агросвіт» — «Космос» розсудять О.Старинський та В.Жуковець.

16:00 на майданчик вийдуть «Паритет» (п’ята команда ліги) та «Натон» з Постольного та Лікарського (десяте місце). «Паритет» в тиждень тому відпочивав, «Натон» програв «Сучаснику» (6:10)

Годиною пізніше (о 17:00) на майданчику зустрінуться «Універсал» та «Інваспорт». «Універсал», який замикає турнірну таблицю, на минулому тижні переміг «Космос»; «Інваспорт», який йде на дев’ятому місці, не з’явився на гру з «Food Center».

Розсудять матчі «Паритет» — «Натон» та «Універал» — «Інваспорт» О.Тюрін та В.Лупач.

О 18:00 шостий ігровий день закриють «Сучасник» — «Gold Auto» (четверта та шоста команди ліги). Розсудять цю гру А.Фісенко та В.Боярко.