Футбол.

Рибалка завершує рік з трофеєм.

rub

У манежі бази «Динамо» в Кончі-Заспі відбулися фінальні матчі товариського турніру, названого на честь легендарного гравця та тренера столичного клубу – «Кубок Анатолія Дем’яненка». Участь в турнірі брали аматорські команди.

 

Один із учасників, «Catanzaro», був підсилений відразу трьома футболістами «Динамо». І якщо воротар Георгій Бущан та півзахисник Денис Гармаш приєдналися до команди лише на фінальні ігри, то півзахисник Сергій Рибалка захищав кольори столичного колективу протягом усього турніру.

 

У підсумку, уродженець Сумщини допоміг «Catanzaro» виграти почесний кубок. У півфіналі «італійці» перемогли команду REDMOND – 3:1, а Сергій Рибалка та Денис Гармаш забили по одному м’ячу (ще один результативний удар на рахунку колишнього гравця «Шахтаря» Ростислава Русина). У вирішальному же поєдинку, який пройшов у впертій боротьбі, було здобуто мінімальну перемогу – 1:0 – над фаворитом турніру, «Виноградар-Локо» (із такими футболістами у складі, як колишній динамівець Олександр Романчук, а також колишній гравець «Ворскли» Іван Кривошеєнко). Протягом матчу свою команду неодноразово рятував Георгій Бущан, а єдиний м’яч із пенальті на останніх хвилинах основного часу забив Денис Гармаш.

 

Після фінального матчу Рибалка поділився своїми емоціями:

 

«Зіграти запропонували мої друзі, приємно було вийти з ними пліч-о-пліч на поле в одній команді. Після того, як пішли у відпустку, ми відпочиваємо більше десяти днів і вже хотілося пограти у футбол, тож це запрошення стало дуже доречним. Радий був пограти з друзями, й приємно, що саме наша команда перемогла, з чим усіх і вітаю. Головне, що на цьому турнірі була хороша атмосфера – як на полі, так і за його межами. Саме тому в усіх учасників, упевнений, залишилися лише позитивні емоції», – сказав Сергій.