Футбол.

“Динамо” подякувало Гусеву.

gusev

Олег Гусев і “Динамо” припинили співпрацю. Предидент столичного клубу на сторінці команди в мережі інтернет подякував уродженця Сумщини за зроблене ним для “Динамо” за 13-ть років:

Дорогий Олеже!

На жаль, настав час завершення твоєї футбольної кар’єри у складі «Динамо». За довгі роки твоїх виступів за нашу команду ми звикли до твоєї високої футбольної майстерності, людської надійності, спортивної твердості та спокійної холоднокровності, які ти сповна виявляв у кожному матчі за «Динамо». Для динамівських уболівальників ім’я Олега Гусєва завжди було символом боротьби з першої до останньої хвилини, символом перемоги!

Ми високо цінуємо усе зроблене тобою для команди київського «Динамо». Двері клубу завжди залишаються для тебе відчиненими, твій футбольний досвід ще знадобиться як нинішньому, так і наступним поколінням динамівців. А завершення твоєї кар’єри, так само як і кар’єри твоїх зіркових партнерів по команді, буде обов’язково відзначене усіма нами разом із уболівальниками, улюбленцем яких ти був усі ці роки і залишатимешся завжди.

Дякуємо тобі за все!

З повагою,

президент ФК «Динамо» (Київ)

Ігор Суркіс