Стрільба з лука.

Кубок України.

luk_

В місті Нова-Каховка відбувся кубок України зі стрільби із лука. Студенти Інституту фізичної культури показали високі результати і стали переможцями та призерами змагань: Лідія Січенікова виборола золоті нагороди в особистій та у командній першості, «срібло» у змішаній командній першості; Анастасія Павлова стала срібною призеркою в особистій першості та  посіла третє місце у змішаній командній першості; Михайло Косташ посів 2-гі місця у змішаній та командній першості; Ігор Омельченко та Іван Кожокарь стали срібними призерами у командній першості.

У чоловіків представники Сумщини залишились, нажаль, без медалей: Микита Шишкін фінішував четвертим, Олексій Гунбін – п’ятим, Олександр Скачок – сьомим. 17-тий результат показали Артем Овчінніков, Владислав Лесняк та Олександр Мазепа, 33-й – Віктор Рубан. Четверте місце в індивідуальних змаганнях жінок посіла Поліна Родіонова, дев’яте – Ірина Хочина. На 17-му місці в підсумковому протоколі розташувались Дарія Таранова та Євгенія Чібісова, на 33-му Інна Шишкіна, Леся Снагощенко, Вероніка Пінк та Дарія Марченко.

В командних змаганнях у чоловіків четвертою завершила виступ друга команди Сумщини (Мазепа/Лесняк/Овчінніков); перша команда (Гунбін/Шишкін/Скачок) посіла п’яте місце. Четвертий та п’ятий результат у жінок покаали, відповідно перша (Родіонова/Хочіна/Таранова) та друга (Шишкіна/Чібісова/Пінк) команди Сумської області.

В міксті Гунбін/Родіонова стали п’ятими, Мазепа/Шишкіна – шостими.