Футбол.

Чемпіонат України: І ліга підсумки туру від Sport Arena.

knysh1

Володимир Книш

Портал Sport Arena підбиваючи підсумки туру відзначив команду екс-тренера «Сум» і гравця та тренера «Нафтовика»

КОМАНДА ТУРУ – ФК ПОЛТАВА

Відіграти два м’ячі в гостях у «Вереса» – велике досягнення. На своєму полі ця команда настільки сильна, що в першій лізі досі виграла всі свої матчі в Рівному. Та й взагалі, при Мазярі в домашніх матчах «Верес» очок ще не втрачав. Так, в грі полтавської команди було багато помилок, і навіть ті гравці, які стали героями, їх чимало надопускалі. Але вольові якості команди Юрія Ярошенко не можна не відзначити.

ДЖОКЕР ТУРУ – ІВАН СОНДЕЙ (НАФТОВИК-УКРНАФТА)

Не забуваючи, що герой туру – тернополянин Дорі – теж вийшов на заміну, відзначимо все-таки ахтирчаніна Івана Сондея. Останнім часом він випав з основи охтирчан, але в матчі з ПФК «Суми» сповна використав відведений тренерами час. Забив сам вже через пару хвилин після виходу на заміну, а потім відзначився і гольовою передачею.

ТРЕНЕР ТУРУ – ВОЛОДИМИР КНИШ (НАФТОВИК-УКРНАФТА)

Охтирська команда прожила незабутній тиждень. Після кубкової перемоги над премьерліговим «Чорноморцем» – епічність розгром сумчан в дербі Сумщини. І при цьому чудове побудова гри, відточені контратаки, реалізація, цікаві тактичні ходи. «Нафтовик-Укрнафта» перетворився з приходом Книша та пережив справжню еволюцію в побудові гри. Зараз це одна з найшвидших і агресивних в атаці команд, що і довела першим в новітній історії розгромом найпринциповішого суперника.

ГОЛ ТУРУ – РУСЛАН СТЕПАНЮК (ВЕРЕС)

ГЕРОЙ ТУРУ – АРТУР ДОРІ (ФК ТЕРНОПІЛЬ)