Футбол.

Чемпіонат України (І ліга): збірна туру від Sport Arena.

futbol_sport_arena

Sport Arena називає символічну збірну ІІІ туру в першій лізі сезону 2016/2017. В топ-11 два гравця ПФК «Суми» та екс-«містянин».

Воротар – Роман Герич (Скала)

Правий захисник – Денис Балан (Черкаський Дніпро)

Центральний захисник – Олег Котелюх (Арсенал-Київ)

Так вже вийшло, що влітку столичні «каноніри» попрощалися майже з усіма своїми ветеранами. Але Котелюх виявився в числі недоторканних – і столичне дербі переконливо показує, чому. На пару з Білим Олег створив відмінну зв’язку, яка майже нічого не дозволила в своєму штрафному оболонцям. В активі Котелюха – безліч виграних єдиноборств, як вгорі, так і внизу. Він неодноразово знешкоджували суперників, а в одному з моментів буквально зняв м’яч з ноги Продана.

Центральний захисник – Валерій Бондаренко (Скала)

Лівий захисник – Сергій Приходько (ПФК Суми)

Невдачі сумчан на старті пояснюються важкої кадрової ситуацією. За останні роки команда Ярошенко тільки втрачала, практично не поповнюючи склад відбулися, досвідченими гравцями. Але зате найменше посилення допомагає і приносить результат. Приходько ще на початку літа називався тренерами сумчан як бажане посилення, але дістати його вдалося вже після початку сезону. І ось, вперше вийшовши в стартовому складі, Сергій став одним з героїв полтавського матчу. Впевнено відіграв на своїй половині, одного разу підстрахувавши воротаря своєчасним виносом, а ще став співавтором підсумкового другого голу.

Центральний півзахисник – Максим Марусич (Гірник-Спорт)

Центральний півзахисник – Іван Брікнер (ПФК Суми)

Чудовий матч провів у Полтаві Брікнер. З перших хвилин не тільки сумлінно працював в середині поля, а й погрожував чужим воротам. Щонайменше, три його небезпечні удари могли досягти успіху. Це саме Іван в результаті відкрив рахунок, внісши перелом у гру. До останніх хвилин залишався одним з найнебезпечніших у складі сумчан, які зуміли перервати невдачі і завоювати сенсаційну, але заслужену перемогу.

Правий півзахисник – Іван Кривошеєнко (Колос)

Атакуючий півзахисник – Денис Кожанов (Іллічівець)

Лівий півзахисник – Ігор Тищенко (Іллічівець)

Нападник – Руслан Степанюк (Верес)

 

Тренер туру – Сергій Литовченко (Арсенал-Київ)

Нагадаємо, гру Котелюха та Брікнера відзначив портал football.ua.