Футбол.

Першість області. Анонс.

arbitr

18-го червня будуть зіграні чергові матчі першості Сумської області з футболу.

В Северинівці один з лідерів північної групи – «Колос» – прийматиме представника Серединобудщини – «Десну». В активі команди з Сумського району дві перемоги і нічия в трьох зіграних матчах. Тим часом суперник провів лише дві гри (одну з яких виграв, а іншу програв). Цей матч обслуговуватиме сумська бригада – А.Проценку допомагатимуть М.Олійник та Р.Васильєв. Спостерігач арбітражу С.Таранущенко (Суми).

На «півдні» в Краснопіллі друга команда групи – «Явір» – прийматиме четверту – недригайлівську «Іскру». На поле команди виведе сумчанин А.Фісенко. Йому допомагатимуть Ю.Іванов та О.Растроста, за арбітражем спостерігатиме С.Кірієвський (всі – Суми).

Лідер групи – «Альянс» – в Липовій Долині прийматиме третю команду групи «Південь» – футбольний клуб «Тростянець». На цьому матчі працюватиме роменська бригада: арбітр матчу О.Кондратенко, асистенти – О.Дубров та А.Луценко, спостерігач – О.Кармазін.

В Лебедині «Лебединець» зіграє з «Рогинцями». Поки суперники в сезоні 2016-ть не набрали жодного очка. Цю гру розсудять недригайлівські арбітри – О.Ковалю допомагатимуть О.Євенко та М.Рогозін. За їх діями спостерігатиме охтирчанин Б.Шуршин.

Всі матчі розпочнуться о 15:00.