Футбол.

Чемпіонат України (І ліга): команда тижня від UA-Футбол.

ua-futbol-1

Інтернет-портал UA-Футбол представляє нову Команду тижня першої ліги до якої увійшли два гравця охтирського “Нафтовика”, один “Сум” та тренер охтирської команди.

 

Сергій Чорнобай (ФК “Тернопіль”). Воротар

 

Артур Западня (ПФК “Суми”). Лівий захисник

Неймовірний характер і воля до перемоги стали головними факторами перемоги “Сум” над “Авангардом”. Одну з найбільших ролей в ній відіграв Западня. Артур став співавтором відразу двох гольових атак своєї команди і не забував при цьому про оборону своєї команди, де на його фланзі у краматорчан не було практично жодного шансу прорватися до воріт.

 

Леонід Бояринцев (“Нафтовик-Укрнафта” Охтирка). Центральний захисник

Досить надійний і впевнений матч від лідера охтирської оборони, яка разом зі своїм голкіпером провела вже другий поспіль поєдинок “на нуль”. У матчі з “Гірником” Леонід виграв практично всі єдиноборства у своєму штрафному, як у повітрі, так і внизу. Здорово себе проявив в підстраховці і читанні гри.

 

Олександр Ломко (“Гірник-Спорт” Комсомольськ). Центральний захисник

 

Максим Жичиков (“Іллічівець” Маріуполь). Правий захисник

 

Артем Бессалов (МФК “Миколаїв”). Опорний півзахисник

 

Руслан Кисіль (“Іллічівець” Маріуполь). Лівий півзахисник

 

Ігор Семенина (“Черкаський Дніпро”). Центральний півзахисник

 

Геннадій Пасіч (“Нафтовик-Укрнафта” Охтирка). Правий півзахисник

Повернення Геннадія в півзахист відразу ж позначилося на його результатах в таблиці бомбардирів. Фактично саме Пасіч, як то кажуть, “зробив результат”. Спершу він “пробив” ближній кут Ганєва, а потім завдяки своєму пресингу змусив помилитися досвідченого Павлова, забивши другий гол у матчі.

 

Олександр Акименко (“Зірка” Кіровоград). Нападник

 

Артур Загорулько (“Іллічівець” Маріуполь). Нападник

 

Тренер Володимир Книш (“Нафтовик-Укрнафта” Охтирка)

Тренерський штаб “Нафтовика” можна було виділяти ще за підсумками перемоги над “Іллічівцем”, але ми трохи відтягнули з номінацією і, як показали події, не дарма. Блискучий матч команди проти одного з лідерів дивізіону. Охтирчанам вдалось матеріалізувати помилки суперників у голи, а надійна гра в обороні дозволила “нафтовикам” перетворитися цієї весни.