Футбол.

Чемпіонат України (І ліга): збірну туру «очолив» Ярошенко.

ua-futbol-1

Відразу три гравці охтирського «Нафтовика» і несподівана особистість в номінації «Тренер туру» – в новій «Команді тижня першої ліги» від UA-Футбол.

Владислав Леонідов (“Авангард” Краматорськ). Воротар

Микита Карась (“Авангард” Краматорськ). Лівий захисник

Сергій Лобойко (“Геліос” Харків). Центральний захисник

Геннадій Пасіч (“Нафтовик-Укрнафта” Охтирка). Правий захисник

Поєдинок був дуже продуктивним для охтирського латераля. Матч виявився для нього дуже виснажливим, адже він багато часу провів не тільки в обороні, а й на чужій половині поля, де підтримував атаки своєї команди. Маріупольцям, знатним майстрам атаки, не часто вдавалися прориви флангом Геннадія, що вже може говорити багато про що.

Артем Щедрий (“Зірка” Кіровоград). Лівий півзахисник

Артем Фаворов (“Оболонь-Бровар”). Центральний півзахисник

В’ячеслав Піднебенний (“Нафтовик-Укрнафта”). Центральний півзахисник

Ключовий хавбек охтирчан в центрі поля провів дуже корисний для своєї команди поєдинок. В’ячеслав традиційно для себе здорово виглядав у творенні, багато і продуктивно переміщався по полю і постійно разом з партнерами тримав оборону “Іллічівця” в напрузі.

Олександр Іващенко (“Оболонь-Бровар” Київ). Правий півзахисник

Леван Арвеладзе (“Нафтовик-Укрнафта” Охтирка). Лівий нападник

Леван провів чудовий матч. Часом здавалося, що він був всюди. Атаки з лівого флангу, з правого – на кожному м’ячі, в кожному єдиноборстві опинявся Арвеладзе. Блискучий поєдинок для вінгера, який, до того ж став автором результативної передачі, котра визначила результат протистояння з “Іллічівцем”.

Артем Сітало (“Гірник” Кривий Ріг). Центральний нападник

Андрій Шевчук (ФК “Тернопіль”). Правий нападник

Юрій Ярошенко (ПФК “Суми”). Тренер

Напевно, вперше з часів складання символічних збірних, кращим тренером тижня вибирається наставник команди, що програла. Але це UA-Футбол, де неможливе стає можливим. Не хотілося б зараз кидатися гучними епітетами, але матч з “Черкаським Дніпром” став для “Сум” одним із кращих в останнім часом. Навіть поєдинок з “Оболонню” не справив такого враження, як зустріч на минулих вихідних. Максимальна самовіддача футболістів, бажання, підкріплене більш стабільною грою. Єдине тільки, що з результатом не склалося. Але після цієї гри у сумських уболівальників повинна почати жевріти надія, що боротьба за виживання не може бути безнадійно програна.