Волейбол.

Чемпіонат України (супер-ліга).

__Vol25

У заключному матчі другого фінального туру «Хімпром-СумДУ» поступився харківської «Юракадемії».

Перші два сети вийшли не просто рівними, а навіть десь з невеликою перевагою сумчан. У всякому разі велику частину часу саме вони лідирували в рахунку, але довести справу до потрібного для себе результату не змогли. В стартовій партії гості були попереду після другого технічної перерви 13:16. Потім харків’яни вирівняли становище, але «Хімпром-СумДУ» знову повів – 23:21 та 24:23. На жаль, довести партію до перемоги, маючи сетбол, не вдалося – 27:25 перемогла «Юракадемія».

У другій партії ситуація майже повторилася. Знову після другого технічної перерви вела сумська команда 14:16. Після цього була рівність до рахунку 23:23 а вирішальні два очки виграли господарі поля – 26:24.

Що стосується третього сету, то тут переломний момент настав після того, як «Хімпром-СумДУ», ведучи 9:10, програв чотири очки поспіль – 13: 9. Далі харків’яни тільки збільшували свою перевагу.

Чемпіонат України з волейболу.

Чоловіки. Суперліга

Другий етап. Другий тур.

Група Б. Харків

«Юракадемія» (Харків) – «Хімпром-СумДУ» (Суми) – 3: 0 (27:25, 26:24, 25:18)

 

– Дуже прикро програвати такі матчі, – сказав відразу ж після його закінчення головний тренер сумчан Микола Пасажін. – Якби ми змогли виграти два перші сети, то результат був би зовсім іншим. На жаль, ми опинилися зараз в такому становищі, коли у нас явно не вистачає ударної потужності в атаці. Проте, я хочу подякувати хлопцям за гру і дуже сподіваюся, що в наступному турі у себе вдома в Сумах ми постараємося не тільки показати гідний волейбол перед своїми вболівальниками, а й набрати очки.

 

   

Матчі

Очки

Співвідношення партій

1. «Барком-Кажан»

4

10

11 – 3

2. «Юракадемія»

4

8

9 – 5

3. «Хімпром-СумДУ»

4

0

0 – 12

 

Третій тур фінального етапу чоловічої Суперліги пройде з 15 по 17 квітня в Сумах.