Бокс.

Шатернікова про скандал з Редкачем.

redkach__

Екс-чемпіонка світу з професійного боксу, віце-президент Ліги професійного боксу України і, мабуть, найвідоміша і найтитулованіша боксерка України – Аліна Шатернікова прокоментувала скандал пов’язаний з українським легковаговиком Іваном Редкачем (19-1, 15 КО).

«Любити свою країну і любити тимчасових правителів-правителів, – це дві різні історії. Що таке любов до своєї країни? Країна – це люди, які в ній живуть. Якщо людина не любить людей, які знаходяться поруч з нею, то вона не любить і не поважає самого себе і, природно, приречена на повну самотність. Любов до рідної країни – це любов до рідної природи, до рідної мови, до людей, які оточують. Все це – дуже важливо для кожної особистості, її стержень, без якого вона стає несамостійною, нестійкою. Той, хто не любить свою країну, не знайде достойного місця в світі» , – написала Аліна Шатернікова під постом Івана, у якому він зізнався, що любить Україну, але не любить її владу.

Нагадаємо, напередодні шосткінський боксер виклав у одній з соцмереж світлину з мексиканським паспортом, підписавши «мій новий паспорт». Однак згодом Редкач заявив, що пожартував.