Футбол.

Команда Бандури житиме.

stal

Дніпродзержинська «Сталь» не тільки дограє чемпіонат, але і планує подальший розвиток. Про це повідомив глава атестаційного комітету ФФУ Володимир Генінсон.

«Ми провели переговори з кожної зі сторін. Пояснили, як можна вийти з нинішньої ситуації. Ми зробили все, щоб клуб дограв до кінця сезону. У обох сторін є час домовитися один з одним. Вони вступили переговори, і, думаю, швидко знайдуть компроміс», – зазначив він.

За словами Володимира Генінсона, президент «Сталі» Вардан  Ісраелян пообіцяв побудувати стадіон.

«Вардан Михайлович пообіцяв побудувати стадіон. Це буде арена високого рівня для Дніпродзержинська. Так само планується будівництво клубної бази. Нас цікавить дитячо-юнацький футбол і чи всі контрактні зобов’язання виконані», – сказав він.

Нагадаємо, кольори команди з Дніпродзержинська захищає сумчанин Олександр Бандура. 11-го лютого підопічні Еріка ван дер Меєра поміряються силами з п’ятою командою Молдови за підсумками першої частини сезону 2015/16 – ФК «Зоря» (Бєльці). Україно-молдовський спаринг пройде на одному з футбольних полів «IC Santai Training Sport Center». Початок гри о 17:00 (час київський).