Футзал.

Відкритий чемпіонат м.Суми.

_futsal_sumy

Як повідомляє сайт федерації футзалу міста Суми, в суботу та неділю пройдуть чергові матчі чемпіонату.

 

В суботу на майданчик СК ІФК СДПУ ім..Макаренка вийдуть команди другої ліги. Розпочнеться другий тур о 14:00 матчем ФК «Кірова» – «Космос» (Сад). О 15:00 з’ясовувати футбольні стосунки розпочнуть «Юність» з Постольного та «Альянс». За годину (о 16:00) на майданчик вийдуть «Деметра» з Нижньої Сироватки та степанівський «Супутник». О 17:00 розпочнеться матч «Паритет» – «Інваспорт», а о 18-тій – «Гарант-РОСТ» (Стецьківка) – «Сучасник». Піщанський «Сокіл» в другому турі відпочиватиме.

 

В неділю (15-го листопада) футзальний сезон відкривають команди вищої ліги. В футзальній «вишці» першими (об 11:00) на майданчик спорткомплексу педуніверситету вийдуть четверта команда та бронзовий призер минулого сезону – «СКІФ» та «Форест». Продовжиться тур (12:00) матчем шостої команди вищої ліги сезону 2014/2015 – «СДПУ» – та срібного призера першої – «Прокуратури». В третьому матчі стартового туру (13:00) зустрінуться дебютанти турніру – білопільський «Агросвіт» та «Оріон» (Севиринівка). Матчем команди аграрного університету та чільного чемпіона – «Медцентру БДР» буде вичерпана програма першого туру вищої ліги (початок матчу – 14:00).

 

В неділю в СК СДПУ ім.. Макаренка команди першої ліги зіграють матчі другого туру. Відкриють другий тур о 9:00 «Фенікс» та «Профтел». О 10:00 розпочнеться матч «Легіон» (Миколаївка) – «Титан». Об 11-тій на майданчик вийдуть «Ін Тайм» та «Машметал». Номінальним гостім не зможе допомогти Максим Філь, якій дискваліфікований на один матч за червону картку в першому турі. Продовжиться тур в першій лізі по завершенню стартових матчі в вищій лізі – о 16:00 на майданчику зустрінуться «Валедіанс» та «Ніка», а о 17-тій – ФК «Sagacitas» – та «Насосенергомаш».