Футбол.

Першість  області. Анонс.

arbitr29 серпня пройдуть чергові матчі першості Сумщини.

О 15:00 в Конотопі розпочнеться зустріч місцевого «Локомотива» з недригайлівською «Іскрою». В першому колі в Недригайлові конотопчани святкували перемогу з рахунком 5:0. Матч в Конотопі розсудять роменчани Царицин М., Луценко А. та Кондратенко О., спостерігач – Іванов О.

О цей же час розпочнеться матч ФК«Рогинці» (Роменський р-н) – «Лебединець» (Лебедин). В першому колі перемогу з рахунком 2:1 святкувала лебединська команда. На матчі працюватиме конотопська бригада Сидорук В., Тасенко В., Сидорук І., спостерігач – Теліпко М.

В Сумах (о 15:00 на «Авангарді») валіївський «Спартак» прийматиме «Авангард» з Білопільського району. В першому колі «Авангард» переміг суперника з рахунком 5:3. На поле «Авангарду» команди виведуть сумчани Пєсоцький Я., Растроста О. та Савельєв А., спостерігач- Самолюк В. (Суми).

Паралельно в Краснопіллі розпочнеться матч «Явір» (Краснопілля) – ФК «Тростянець». Матч першого кола цих команд завершився перемогою тростянецьких «містян» з рахунком 4:0. На краснопільській грі працюватимуть Фісенко А. (Суми), Скрипник В. (Конотоп), Іванов Ю. (Суми), спостерігач – Желєзний М. (Суми).