Європейський юнацький олімпійський фестиваль.

В столиці Грузії відкрили Олімпійське селище.

e171357256bef9c6dda3d0e1ed5da0f3_top_previewУ Тбілісі (Грузія) відбулась урочиста церемонія відкриття Олімпійського селища XIII літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю (ЄЮОФ). Про це повідомляє сайт НОК України.

Селище розташоване неподалік Тбіліського моря і складається з нових 9 блоків з одно-, двох- та трьохмісними номерами, які оснащені всім необхідним для комфортабельного проживання та відпочинку. На території селища розташовані фітнес-центр, басейн, спортивні площадки, їдальня тощо. Під час Фестивалю там щодня проводитимуться різноманітні заходи. Мером Селища став відомий грузинський футболіст Леван Кобіашвілі.

Нагадаємо, що XIII літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль буде проведений у Тбілісі з 26 липня по 1 серпня поточного року. Понад 3400 атлетів з 50 країн світу вестимуть боротьбу за нагороди у 9 видах спорту – дзюдо, тенісі, спортивній гімнастиці, велоспорті, легкій атлетиці, плаванні, волейболі, гандболі та баскетболі. Серед них є і сумська легкоатлетка Євгенія Мурачова, яка змагатиметься в бігові на 400 метрів.