Футзал.

«ЛТК» перебирається до Києва і переглядає сумчанина.

Луганський «ЛТК», який минулого футзального сезону базувався в Сумах, перебирається до столиці де, за повідомленням сайту Асоціації футзалу України, готується до нового сезону з київською командою «Київ-НПУ», що представляє Національний педагогічний університет ім. Драгоманова. Повідомляється, що об’єднана команда буде називатися «ЛТК-НПУ», і, швидше за все, буде представлена як в «Екстра-лізі», так і в Першій лізі.

Об’єднана команда вже приступила до підготовки до сезону. На перегляді тренерського штабу лугансько-київського клубу знаходиться вихованець сумського футзалу Артем Фаренюк, який до цього кольори рівненського «Кардинала».

Нагадаємо, капітаном «ЛТК» в сезоні 2014/15 був конотопчанин Віталій Дзюба. А от сумчанин Денис Мазний та студент ІФК СДПУ ім..Макаренка Юрій Савенко в міжсезоння покинули «ЛТК». Перший разом з екс-тренером «телефоністів» Романом Ковальчиком перейшов до хмельницького «Спортлідера+», другий підписав контракт з чільним чемпіоном країни харківським «Локомотивом». Кольори останнього вже кілька сезонів захищає вихованець сумського футзалу Микола Білоцерковець.