Волейбол.

Федерація волейболу України відзначила сумчан.

vbХХ звітний Конгрес ФВУ носив не лише офіційний характер і вийшов за рамки щорічного звіту Федерації волейболу. Українському волейболу в цьому році виповнюється 90 років! Президент ФВУ Володимир Туровський з нагоди ювілею нагородив лауреатів Федерації.

Однією з найвищих нагород організації – «Почесним знаком ФВУ» II ступеню – за багаторічну сумлінну працю і за вагомий особистий внесок у розбудову та розвиток українського волейболу був нагороджений і Валерій Іванович САМОДАЙ – віце-президент Федерації волейболу України, голова комісії ФВУ з волейболу пляжного, заслужений тренер України.

Окрім того, на честь визначної дати – 90-річчя українського волейболу – національна федерація підготувала спеціальну ювілейну відзнаку ФВУ, якою нагородила людей, які завдяки своєму ентузіазму не втомлюються працювати на користь волейболу, допомагають втриматись йому на плаву у нелегкі часи. За заслуги перед українським волейболом відзнаки отримали представники Сумщини – Володимир Михайлович БАБКОВ, Володимир Сергійович БУГАЙОВ, Микола Миколайович ПАСАЖІН.