Футбол.

Чемпіонат України.

Hirnyk_SportКоманда Гірник-спорт з міста Комсомольськ (Полтавська область) готова грати у Прем`єр-лізі, якщо надійде відповідна пропозиція.

Про це заявив президент клубу Петро Каплун.

“Бачив цю інформацію в ЗМІ. Але усе це на рівні домислів, поки до нас ніхто з функціонерів ФФУ або УПЛ не звертався. Але якщо такий дзвінок надійде, то із спортивної точки зору жодних проблем немає – команда готова до виступу на найвищому рівні. Що стосується спортивної інфраструктури, то до рівня Прем’єр-ліги наш стадіон не дотягує через відсутність підігріву, бракує потужностей для освітлення і недостатньо глядацьких місць на трибунах. Але якщо буде на те добра воля спонсорів, ми зможемо усунути ці недоліки впродовж двох місяців. Інша справа, чи підуть вони на багатократне збільшення фінансування. Тобто, якщо стане питання руба нашої участі в Прем’єр-лізі вже з нинішнього сезону, ми готові обговорювати це питання”.

Нагадаємо, що у чемпіонаті Першої ліги Гірник-спорт фінішував на третьому місці. Кольори клубу захищають вихованці сумського футболу Єгор Лугачов та Андрій Нелін. Тренує команду екс-тренер ПФК “Суми” Ігор Жабченко.