Футбол.

Шиндер з “Ворсклою”.
shynderЯк повідомляє сайт полтавської «Ворскли», клуб продовжив співпрацю з Антоном Шиндером. Орендну угоду з вихованцем сумського футболу було підписано минулого зимового міжсезоння, коли буквально в одній контрольній грі 27-річний футболіст зумів переконати тренерський штаб Василя Сачка в тому, що він прийдеться до полтавського футбольного двору.
Відігравши у весняній частині чемпіонату та кубку України в складі «Ворскли» 13 зустрічей, Шиндер довів свою потрібність колективу. Серед козирів нестандартного гравця передньої ланки чудова гра на «другому поверсі» та самовіддача в кожному з єдиноборств.
Напередодні представники футболіста, генеральний директор ворсклян Дмитро Яворський і головний тренер команди Василь Сачко сіли за стіл переговорів щодо майбутнього Шиндера в Полтаві. У розрізі прийдешнього старту «біло-зелених» у єврокубкових баталіях, почали заздалегідь домовлятися про продовження співпраці ще до моменту закінчення наявної орендної угоди (права на футболіста належать донецькому «Шахтарю»). Наразі між сторонами вже досягнуто принципової згоди щодо продовження оренди щонайменше на один рік. Нова угода набуває чинності з 1-го липня цього року.