Легка атлетика.

Відкрита першість ФСТ “Колос”.

В с. Сад Сумської області відбулися змагання відкритої особистої першості ФСТ «Колос» з легкоатлетичного кросу та спортивної ходьби, що були присвячені пам’яті заслуженого тренера України, заслуженого працівника фізичної культури і спорту В.Синявіна, – повідомляє сайт НОК.

___ss

У турнірі взяли участь майже 200 учасників, які вели боротьбу у восьми вікових групах. Наймолодшому учаснику було 6 років, а найстаршому – понад 70.

Першими на старт вийшли наймолодші учасники змагань, дівчатка та хлопчики 2006-2007 р.н. у спортивній ходьбі на дистанції 1000 метрів. Найшвидші на цій дистанції стали Дарина Шовкун та Вадим Шевченко.

Після чого свої легкоатлетичні здібності проявили спортсмени 2004-2005 р.н., 2002-2003 р.н. та 2001-2000 р.н., де чемпіонами стали Аліна Ткач, Єгор Шелест, Єлизавета Литовка, Ігор Гончаренко. На дистанції 3000 метрів перемогу святкували Ірина Чернуха та Антон Кравченко.

Всі призери та переможці змагань були нагороджені грамотами й медалями Сумської обласної організації СОО ВФСТ «Колос» і цінними подарунками від обласного відділення НОК України і Сумської районної ради.