Пауерліфтінг.

Чемпіонат України з жиму.

shtangaЗ 14 до 18 березня місто Мукачеве приймало чемпіонати України з жиму лежачи (без екіпіровки)  та класичного жиму лежачи (в екіпіровці) з пауерліфтингу, у яких  взяли участь команди 15 регіонів країни, міст Київ та Севастополь.

Як повідомили в управлінні молоді і спорту СОДА, команду Сумщини представляли спортсмени ДЮСШ «Спартаківець», СК «Сумихімпром-СДПУ» м.Суми, СК «Гармонія» м.Глухів.

У  змаганнях з жиму лежачи серед чоловіків, у ваговій категорії до 105 кг сумчанин Дудченко Олександр здобув бронзову нагороду, серед юнаків у ваговій категорії до 93 кг глухівчанин Зальотов Артур посів перше місце.

У класичному жимі лежачи золоті нагороди здобули Сорока Вадим (юніори до 66 кг, ДЮСШ «Спартаківець»), Воронцов Олексій (юнаки до 59 кг, СК «Сумихімпром-СДПУ»), Зальотов Артур (до 93 кг) та Родченко Олексій (понад 120 кг) – вихованці СК «Гармонія».

Швидко Денис (ДЮСШ «Спартаківець») серед юніорів у ваговій категорії до 66 кг посів друге місце, Колтаков Іван (СК «Гармонія») серед юнаків  до 53 кг та Мелешко Яна (СК «Сумихімпром-СДПУ») серед жінок 57 кг вибороли бронзові нагороди.