Стрільба з лука.

Чемпіонат України.

afisha

В Сумах завершився Чемпіонат України зі стрільби з луку. Кращі «Робін гуди» країни змагались у влучності в манежі української академії банківської справи. Останній день змагань подарував приємний сюрприз сумським вболівальникам.

В останній день змагань спортсмени розіграли медалі в командному заліку. В півфіналі сумське чоловіче тріо в складі Олексій Губін, Олександр Скачок та Олександр Малушин за місце в фіналі боролось з командою-зіркою в якій компанію Дмитру Ловчікову склали чемпіон пекінської Олімпіади Віктор Рубан та бронзовий призер афінської Олександр Сердюк. Сумчани в півфіналі створили справжнє диво – поступаючись з рахунком 0:4 змогли не тільки зрівняти рахунок, але і в підсумку перемогти суперників. А в фіналі наші хлопці «перестріляли» команду зі Львова і здобули командне «золото».

До цього Олексій Губін та Валентин Куций в скарбничку збірної області поклали бронзові нагороди в індивідуальному розряді серед чоловіків та юніорів.

Додамо, що всього в Сумах за нагороди боролись понад двісті п’ятдесят спортсменів. Вперше турнір пройшов як серед класичного, так і серед блочного луку. Збірна команда області в підсумку посіла третє командне місце пропустивши перед лучників зі Львова та Харкова.

 luk