Дзюдо.

Відкритий чемпіонат Сумської області.

judoВ спортивному комплексі «Олімп» зібрались юні дзюдоїсти Сумської, Полтавської та Донецької областей. Зібрались не лише для того, щоб виявити сильнішого на татамі, але і вшанувати пам’ять героїв, які загинули в зоні АТО – відкритий Чемпіонат Сумщини організатори присвятили пам’яті полковника Олександра Аніщенка та капітана Максима Савченка.

Відкритий чемпіонат Сумської області з дзюдо зібрав в спорткомплексі «Олімп» юних спортсменів з Сумської області, а також їх однолітків з Комсомольська на Полтавщині і Слав’янська Донецької області.

За словами Сергія КОЛЕСНІЧЕНКА Чемпіонат, який проводиться лише вдруге, набуває популярності серед юних спортсменів – цього разу збільшилась і кількість, і географія учасників.

Юні дзюдоїсти розіграли сорок комплектів нагород у трьох вікових групах (від 7 до 12 років). Вдало виступили на Чемпіонаті представники Сумщини – так сумчани вибороли п’ятнадцять золотих нагород, охтирчани – дев’ять, ще п’ять здобули вихованці роменської школи дзюдо.

Додамо, що вже найближчої суботи в Сумах пройде Чемпіонат області, на якому спортсмени боротимуться за право потрапити на чемпіонат України серед спортсменів до 18 років.