Стрільба з луку.

«Золота осінь – 2014».

У Львові пройшов Міжнародний турнір зі стрільби з лука «Золота осінь – 2014»

У турнірі взяли участь 211 спортсменів зі збірних команд 11 областей України та Києва, які виступили у двох вікових категоріях: дорослі спортсмени і юнаки.

У жінок сумчанка Поліна Родіонова посіла четверте місця в боротьбі за «бронзу» поступившись Лідії Січеніковій з Чернівецької області. Сумчанка Ірина Шерстюк фінішувала на дев’ятій позиції, Катерина Лєго і Віроніка Пінк – на сімнадцятій.

У чоловіків Олександр Скачок завершив змагання на восьмій позиції в підсумковому протоколі, Микита Шишкін – на 9-тій, Олексій Гунбін – на 17-тій Валентин Куций та Вадим Босенко – на 33-й.

У кадеток Вероніка Літовцева завершила змагання 9-тою, Євгенія Чібісова – 17-ю.

Серед кадетів кращій результат сумчан – четверте місце Артема Овчиннікова. Віктор Рубан фінішував дев’ятим.

В командних змаганнях команда кадеток Сум та Нової Каховки в складі Варвари Ільницької, Віроніки Літовцевої та Євгенії Чібісової здобула «бронзу». Кадетська сумсько-черкаська трійка Віктор Рубан, Степан Лазаренко, Ярослав Пономаренко фінішувала шостою.

Жіноча команда області (Поліна Родіонова, Ірина Шерстюк, Вероніка Пінк)  посіла сьоме місце, а чоловіча (Олександр Скачок, Микита Шишкін, Валентин Куций) – дев’яте.

В міксті 5 Ільницька-Рубан та Родіонова-Скачок завершили львівські змагання п’ятими, команда СумДУ Лєго-Гунбін – дев’ятою.

В блочному луці Роман Васильківський посів сьоме місце.