Пляжний волейбол.

Чемпіонат EEVZA.

В містечку Сєстрорєцк, що на березі Фінської затоки в Росії проходить черговий тур чемпіонату EEVZA серед чоловічих та жіночих команд.

Україна булла представлена двома жіночими командами – Діана Муленко/Інна Махно та Єлизавета Суліма/Дарія Удовенко, а також чоловычою парою Ярослав Гордєєєв/Владислав Ємельянчик.

За форматом турнір складався з двох етапів. Спочатку команди в груповому етапі визначали кращих, котрі продовжать боротьбу в плей-офф. Матчі відбувались в 5-ти сетовому форматі.

За результатами першого етапу всі 3 українські команди стали переможцями свої груп та вийшли до плей-офф. Проте команді Горддєв/Ємельянчик довелось завершити турнір вже в 1-му раунді плей-офф, сильнішими за них виявився дует з Росії Кулло/Алфімов 0-3 (11-15, 12-15, 12-15).

Більш вдалим турнірний шлях видався в обох жіночих команд з України. Завдяки перемогам над суперниками вони пробились до півфіналів в яких Муленко/Махно зустрінуться з суперницями з Литви Думбаускайте/Повілайтуте, а Суліма/Удовенко – з Росії Дабіжа/Абаланіна. Подолати стадію півфіналу українкам не вдалось. А в матчі за «бронзу» сумчанки поступились співвітчизницям – 16-18, 12-15, 6-15.

Перемогу ж фіналі святкувала литовська пара