Біатлон.

Сергій Бубка вручив нагороду Валі Семеренко.

Найкращі спортсменки України в грудні-2013 та січні-2014 сумчанка Валя Семеренко та Олена Підгрушна отримали свої заслужені нагороди в Олімпійському селищі в Сочі. Відзнаки у присутності Олімпійської збірної України лауреаткам спортивних місяців вручив президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

«Сподіваюсь, що ця приємна подія і нагороди додадуть сил для нових звершень. Будемо вболівати і переживати за кожного нашого спортсмена. Останні місяці були дійсно врожайними для наших біатлоністок. Бажаю, щоб передолімпійські здобутки стали фундаментом для успішного виступу тут, в Сочі», – зазначив головний олімпієць країни.

Крім того президент НОК також висловив подяку тренерському складу, нагородивши нашого землянка Григорія Шамрая, визнаного найкращим тренером грудня -2013 та січня-2014, й відзначив ефективну та плідну роботу Федерації біатлону на чолі з Володимиром Бринзаком.

Зазначимо, що для Валі Семеренко нагорода «найкращої спортсменки місяця» в Україні стала дебютною, а для капітана біатлонної збірної – вже п’ятою. За цим показником Підгрушна поступається лише фехтувальниці Ользі Харлан, в колекції якої аж 6 престижних статуеток «спортсменки місяця».