Радіопеленгація.

На відмінно  закінчили спортивний сезон 2013 року зі спортивної радіопеленгації вихованці МСМК Максима Редьки.

Вже поставлені завдання на 2014 рік, а вони, як завжди, максимально високі, і команда активно включилась в тренувальний процес. Молодіжний склад  команди (до 16 років) готується до юнацького  чемпіонату Європи, який в наступному році вперше відбудеться в Україні, а дорослі – до чемпіонату Світу в Казахстані та чемпіонату Європи зі спортивного радіооріентування  у Болгарії,де візьмуть участь усі вікові групи.

Що до досягнень досягненнях 2013 року, то серед них сім золотих, одинадцять срібних та дві бронзові медалі. Це підсумок участі у молодіжному чемпіонаті Європи зі спортивної радіопеленгації в м. Тристудне (Чехія), та чемпіонаті Європи зі спортивного радіооріентування в м. Бірштонас (Литва). А ще два срібла та дві бронзи з дорослого чемпіонату Європи в м.КудовоЗдруй (Польща).

Представляючи  Сумську область, вихованці Максима Редьки виграли  чемпіонат України у загальнокомандному заліку, що проходив у  м. Києві, та стали  переможцями всеукраїнських змагань серед учнівської молоді в Ужгороді.

Чемпіонами Європи у особистому заліку стали Тарас Редька (два золота), Артем Мальований (золото) та Руслан і Ростислав Надточій (у кожного по золоту). У Анни Новопашиной – срібло.

Додамо, що на звітно-виборчій конференції Європейської федерації радіо спорту у Литві, Максима Редька обрали до складу робочої групи Європейської федерації.