Футбол.

Першість України.

Football.ua представив символічну збірну 13-го туру Першості України.

Воротар – Денис Сидоренко (Геліос)
Правий захисник – Роман Світличний (Нафтовик-Укрнафта)
Переведений в захист хавбек охтирчан був дуже ефективним у матчі з алчевців. На фланзі він впорався з опікою найнебезпечнішого в останніх турах Сікорського, а коли його команда заволоділа перевагою, і сам почав активно терзати суперників. Своїм традиційним довгим пасом він взяв участь в одній з гольових комбінацій, а ще міг і забити…
Центральний захисник – Олексій Дітятьєв (Олімпік)
Центральний захисник – Дмитро Башлай (Нафтовик-Укрнафта)
Напередодні важливого матчу проти Сталі у «нафтовиків» вибув з ладу досвідчений Бояринцев – така втрата була б відчутною для будь-якої команди ліги. Але охтирчани славляться «трансформером» своїх побудов і універсалізмом виконавців, що і дозволило їм вистояти на нуль у матчі проти небезпечних алчевців. А особисто Башлай практично не допускав небезпеки в своїй зоні, захищаючи воротаря від зайвої роботи.
Лівий захисник – Олег Керчу (Буковина)
Центральний півзахисник – Сергій Артюх (Нафтовик-Укрнафта)
І знову Артюх в центрі уваги, відмінно граючи проти дуже сильних суперників. На цей раз Сергій забив сам і взяв участь ще в одному взяття чужих воріт, зробивши рейд по флангу і видавши хороший пас у центр. Тепер зрозуміло, наскільки не вистачало охтирчани свого провідного півзахисника в тих п’яти матчах, коли він відбував найтривалішу в сезоні дискваліфікацію.
Правий півзахисник – Олександр Саванчук (Нафтовик-Укрнафта)
Схоже, це невипадково, що саме проти Сталі – своєї колишньої команди – Великий Сава зіграв свій найкращий матч за останній рік. Він виявився причетним до всіх трьом голам своєї команди, постійно терзав опонентів на фланзі і вів за собою товаришів, поєднуючи швидкість з відмінним завершенням рейдів.
Лівий півзахисник – Антон Шевчук (ФК Полтава)
Нападник – Василь Палагнюк (Буковина)
Нападник – Гегам Кадімян (ПФК Суми)
Гегам вийшов в основному складі і сповна виправдав довіру тренерів. Грав гостро, постійно тримав у напрузі опікунів, забив обидва голи своєї команди, а міг відрізнятися ще, як мінімум, двічі. Саме такий, мобільний і повний сил форвард потрібен був сумчанам для того, щоб увійти до числа кращих команд першої ліги.