Футбол.

Збірна України.

До Чорногорії Михайло Фоменко взяв 22-х гравців.

У складі української делегації яка відправилась до Чорногорії 22 футболісти. Серед них і гравець київського “Динамо” Олег Гусев.

Через ушкодження у цьому виїзному матчі не зіграють захисники В’ячеслав Шевчук та Олександр Кучер.

Також національній команді у Чорногорії не допоможуть захисник Микола Морозюк і півзахисник Денис Дедечко. У Морозюка – рецидив старої травми ступні, Дедечко отримав ушкодження задньої поверхні стегна.

Окрім того, залишиться у Києві воротар Максим Коваль, у якого два дні тому різко піднялася температура. Не потрапив до числа гравців у заявку на матч з Чорногорією і півзахисник Андрій Богданов.

Склад збірної України:

Воротарі: Андрій П’ятов (“Шахтар” Донецьк), Рустам Худжамов (“Іллічівець” Маріуполь).

Захисники: Ярослав Ракицький (“Шахтар”), Євген Хачеріді, Євген Селін (обидва – “Динамо” Київ), Артем Федецький (“Дніпро” Дніпропетровськ), Богдан Бутко (“Іллічівець”).

Півзахисники: Олег Гусєв, Денис Гармаш, Андрій Ярмоленко, Роман Безус (усі – “Динамо”), Євген Коноплянка, Руслан Ротань, Денис Олійник, Сергій Кравченко (усі – “Дніпро”), Дмитро Гречишкін (“Шахтар”), Едмар Галовський (“Металіст” Харків), Анатолій Тимощук (“Зеніт” Санкт-Петербург, Росія).

Нападники: Євген Селезньов, Роман Зозуля (обидва – “Дніпро”), Володимир Гоменюк (“Арсенал” Київ), Олександр Ковпак (ФК “Севастополь”).