Боулінг.

Сумські медійники продовжують приймати вітання з професійним святом.

14 червня, в рамках святкування Дня журналіста, представники сумських друкованих, електронних та інтернет-ЗМІ взяли участь у змаганнях з боулінгу.

Ініціатором проведення змагань виступила Сумська філія «Приватбанку». Організатори привітали журналістів зі, зазначивши всю актуальність і складність професії.

Журналісти мали можливість не тільки відпочити і продемонструвати свою майстерність гри в боулінг, а й поспілкуватися з представниками «Приватбанку». Банкіри, у свою чергу, розповіли про різні новинки й широкому спектрі послуг, що надаються їх клієнтам.

Однак, головною подією стали змагання. В них взяли участь не лише журналісти – «Нащадки Попова» (представники радіо та ТБ) і «Акули пера» (команда друкованих та інтернет-ЗМІ), а й представники банківської сфери.

Не дивлячись на те, що це були змагання, конкуренція абсолютно не відчувалася – свято проходило в теплій і дружній атмосфері.

За підсумками командного турніру перемогу святкували «Банкіри». А ось в індивідуальному заліку приз дістався Олександру КОРОЛЮ – представнику порталу 0542.in.ua.

Всі команди, які брали участь у турнірі, були нагороджені призами від організаторів заходу.