Бокс.

Брат про брата.

Бронзовий призер ОІ-2012 в Лондоні, який цього року почав професійну кар’єру, Тарас Шелестюк (3-0, 3 КО) розповів про підготовку до наступного поєдинку, а також зробив прогноз на майбутній чемпіонат Європи серед любителів.

«Зараз підготовка йде просто чудово, тому що у мене двотижневий відпочинок після щільного графіка змагання. Вільним залишився один тиждень, а потім знову в зал. Я вже адаптувався в США, помалу освоюю англійську мову.

Скоро в Мінську відбудеться чемпіонат Європи по любителях, де у складі збірної України виступить мій рідний брат Богдан. Примітно, що він, як і я часів любительської кар’єри, боксує у ваговій категорії до 69 кг! Богдан добре підготувався до цього чемпіонату, і я вірю, що він виступить не гірше, ніж на юніорському Чемпіонаті Європи в 2007 р., де він завоював золоту медаль. Але йому треба бути готовим до важких боїв з серйозними суперниками, адже на Бодю будуть налаштовуватись – прізвище Шелестюк знають у всьому світі! І я буду рад, якщо Богдан перевершить мої результати в любительському боксі. Тому що мої і його перемоги – це перемоги всієї нашої сім’ї».