Футбол.

ПФК «Суми» – ФК «Одеса». Післямова.

Андрій Пархоменко, головний тренер ФК «Одеса»

«Ми реально дуже добре зіграли. Контролювали м’яч, грали у відборах, створювали моменти. Зміст самої гри, я вважаю, на дуже високому рівні. Ми реально володіли перевагою, хоча суперник у нас був дуже гарний. Ми перетинались під час зборів і добре знаємо «Суми». В другому таких безглуздий гол. Не буду зараз судити, але воротар сказав, що у нього м’яча вибили рукою».

Про вихованця сумського футболу Сергія Білозора:

«Сергій закінчив з футболом. У нього нещодавно народилась дитина (третя). Тож йому важко тримати себе в тонусі. Він вирішив більше часу приділяти родині. Він знаходиться в команді, тренується з командою, у нас чудові відносини… Втрата такого досвідченого, який може розпочати атаку, підтримати атаку, звичайно, це велика втрата для команди».

Ігор Зіхаряк, головний тренер ПФК «Суми»

«В цій грі був дуже важливим психологічний аспект. Ми не вдало зіграли в Кіровограді. І це була наша перша поразка за півроку (враховуючи офіціальні і товариські ігри). Необхідно було забути цю гру. До того ж мали кадрові проблеми: Снітко був прооперований напередодні, Сергій Мельнік грав на уколах, ще ряд гравців «випали». Зараз ми набираємось досвіду, одночасно вирішуємо турнірні завдання, проводимо селекційну роботу».