Футбол.

Перші спаринги охтирчан.

Охтирський «Нафтовик» зіграв відразу два спаринги. Про це повідомляє сайт клубу. Суперниками охтирчан були «Шахтар-3» з Донецька та молодіжний склад «Олександрії».

В першому матчі після розіграшу кутового, Артур Карноза зробив гарну передачу на Козоріза, екс-гравець сумського «Спартака» в один дотик відправив м’яча в дальній кут воріт. На відміну від першого, в другому таймі активно розпочали футболісти з Донецька. Андрій Тотовицький ввірвався в карний майданчик «Нафтовика» і зумів обіграти голкіпера охтирчан та зрівняти рахунок в матчі.  На 77-й хвилині після подачі з кутового, Руслан Романов зіграв на випередження, і «Нафтовик» знову повів в рахунку. Після цього Руслав Малиновський ввірвася в карний майданчик «Нафтовика, в падінні Денис Рильський порушив правила проти «гірника», і арбітр показав на одинадцятиметрову позначку. Руслав відмінно виконав стандарт і рахунок став рівним 2:2. На останній хвилині матчу охтирчанам вдалося забити переможний м’яч. Артур Карноза віддав передачу на Саванчука, Олександр за меж штрафного майданчика сильним ударом пробив по воротам, і поставив крапку в цьому матчі.

В другому матчі охтирчани зіграли з молодіжним складом «Олександрії». Як і в попередньому матчі, першими відкрили рахунок охтирчани.  Після передачі від партнера по команді, один з потенційних новачків «Нафтовика», вийшов віч-на-віч з голкіпером «Олександрії», і свій шанс не змарнував. Весь перший тайм пройшов за рівної гри обох команд, але під кінець першого тайму олександрійці зуміли відновити рівновагу на табло. Після удару одного з партнерів по команді, Кирило Скринник вдало вибравши позицію, вміло зіграв на добивання, і в один дотик відправив м’яч в сітку «Нафтовика». З перших хвилин другого тайму охтирчани стрімко пішли в атаку, і створили низку небезпечних моментів.  Але всі вони були без логічного завершення. Долю матчу вирішив все той же одинадцятиметровий. На 26-й хвилині захисники «Нафтовика» грубо зіграли в своєму карному майданчику, і арбітр без вагань показав на одинадцятиметрову позначку. До м’яча підійшов вихованець охтирського футболу, Олег Ярмак, який бездоганно виконав стандарт, забивши переможний м’яч в цьому матчі. Таким чином, охтирчани поступилися олександрійцям з рахунком 2:1.

Наступні два матчі в «Нафтовика» заплановані на 8 лютого, суперники ще уточнюються.